Skip to main content

WORD DE HELD
VAN DE ZOMER ALS
WOONASSISTENT
BIJ PREZZENT!

Vakantiekrachten

Wil jij met aandacht en zorg cliënten een fantastische dag bezorgen? Zet jij jouw talenten in voor een lach op het gezicht van cliënten? Klaar om echt het verschil te maken voor een ander? Kom dan bij Prezzent werken deze zomer!

wat ga je doen?

Als Woonassistent bedenk jij leuke activiteiten met en voor onze cliënten. Lekker sportief bezig zijn, een ijsje eten of een leuk spelletje doen, jij bent aan zet! Je kookt met onze cliënten en doet wat lichte huishoudelijke klusjes.

Wil jij wat anders doen dan vakkenvullen en jouw CV opbouwen?

Jij & Prezzent

Als vakantiekracht ben jij er voor cliënten terwijl je tegelijkertijd collega’s ondersteunt. Je pakt zelfstandig werkzaamheden op waarbij er een nauwe samenwerking is met collega’s. Je krijgt van ons een goed salaris, je doet werkervaring op en je gaat na iedere dienst met een lach op je gezicht naar huis. Je hebt geen ervaring in de zorg nodig.  Samen bekijken we waar en hoe jij je talenten kunt inzetten.

Wie zijn wij?

Prezzent wil als kleine en ‘eigenwijze’ organisatie betekenisvol ondersteuning bieden en grenzen verleggen voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Doel is om onze cliënten te helpen hun leven te leiden op een manier die aansluit bij wensen en mogelijkheden.  

Wil je meer weten over Prezzent? Kijk dan hier

Wat bieden wij jou
  • Lekker uurloon vanaf € 15 per uur
  • Onder alle sollicitanten die uiteindelijk ook aan de slag gaan bij Prezzent verloten we 2 festivaltickets
  • Ken jij nog iemand die het ook leuk vindt om bij Prezzent te komen werken? Stuur diegene door naar Prezzent, als jouw vriend wordt aangenomen ontvang jij € 200 als beloning!
  • Op sommige locaties kun je blijven slapen
  • Een goed gevulde zomer-goodiebag!

Ben jij in de maanden juli, augustus en september minimaal 3 weken beschikbaar? Stuur dan een appje naar
Sabrina via 06-23005027. En wie weet zien wij je snel!

Solliciteer direct!