Skip to main content

Persoonlijk Begeleider

‘s-Hertogenbosch // 24 – 32 uur

Prezzent zoekt een Persoonlijk Begeleider in ’s-Hertogenbosch!

Als Persoonlijk Begeleider vervul je een regierol, waarbij je onze cliënten helpt om hun beste zelf te zijn. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het ondersteuningsplan, voor zowel wonen, werk als vrijetijdsbesteding. Samen met de cliënt en betrokkenen binnen en buiten de organisatie werk je aan dit plan. Je stemt af en werkt samen met familie en vrijwilligers. Je neemt de leiding, vertaalt het plan naar concrete activiteiten en coacht het team bij de uitvoering ervan. Je bent alert op problemen, veranderingen, kansen en mogelijkheden, en weet hier snel op in te spelen. En deinst niet terug van cliënten met (complexe) gedragsproblematiek en een zorg vraag. Het allerbelangrijkste is dat je zorgt voor vertrouwen, veiligheid en structuur in de begeleiding en zorg, en dat je altijd werkt vanuit de behoeften van de cliënt.

De locatie

Anne straalt van enthousiasme terwijl ze zegt: “koken, dat vind ik zo leuk en gezellig!”. Deze zelfstandige en creatieve vrouw heeft een passie voor koken. Samen met haar ben je op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging waarin ze haar talenten kan gebruiken en blijven leren. Jullie hebben een plan opgesteld, van winkel tot bord, om samen een heerlijke gerecht helemaal zelfstandig te bereiden.De gezellige groepswoning waar Anne woont deelt zij met 21 mensen. Er zijn verschillende huiskamers, en dus voor ieder wat wils. Bewoners kunnen hier gezellig samen komen, een spelletje doen of zich even lekker terugtrekken. De locatie heeft een ruime tuin, waar getuinierd wordt en waar zodra het zonnetje schijnt een kop koffie gedronken wordt.

wat ga je doen?

Als Persoonlijk Begeleider vervul je een regierol, waarbij je onze cliënten helpt om hun beste zelf te zijn. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het ondersteuningsplan, voor zowel wonen, werk als vrijetijdsbesteding. Samen met de cliënt en betrokkenen binnen en buiten de organisatie – zoals bijvoorbeeld de gemeente en zorgkantoor – werk je aan dit plan. Je stemt af en werkt samen met familie en vrijwilligers. Je neemt de leiding, vertaalt het plan naar concrete activiteiten en coacht het team bij de uitvoering ervan. Je bent alert op problemen, veranderingen, kansen en mogelijkheden, en weet hier snel op in te spelen. En deinst niet terug van cliënten met complexe (gedrags)problematiek. Het allerbelangrijkste is dat je zorgt voor vertrouwen, veiligheid en structuur in de begeleiding, en dat je altijd werkt vanuit de behoeften van de cliënt.

Ben jij onze nieuwe persoonlijk begleider?
  • Je hebt een afgeronde opleiding in de zorg op minimaal MBO-4 en hebt bij voorkeur ervaring als persoonlijk ondersteuner.
  • Je hebt kennis van Psychiatrie en gedragsproblematiek.
Jij & Prezzent

Feedback? Kansen! Zelfreflectie? Check! Wij zijn samen op zoek naar persoonlijke groei. Wij houden van korte lijnen en een informele sfeer tussen de ondersteuners, de coördinerend begeleider, gedragskundigen en de regiomanager. Jij zorgt ervoor dat cliënten hun dag goed beginnen en/of deze in de avond prettig afsluiten!

Werken bij Prezzent is uitdagend. Je hebt een zelfstandige en verbindende functie in een klein team. Hierin pas je jouw expertise op een unieke manier toe. Jouw kennis, ervaring en oplossingsgerichte houding kan variëren van ervaring in lichamelijke verzorging, ervaring met dementie of ervaring met (complexe) psychische problemen. Jij bent de regisseur met een scherp oog voor overzicht! Maandelijks kan je met collega’s inhoudelijk sparren in ons werkcafé!

Op deze locatie werk je weekend-, dag-, avond- en slaapdiensten. Als teamlid ben je flexibel inzetbaar voor alle diensten. Samen met de planner bespreek je jouw roosterwensen en kan je aangeven welke doordeweekse dag je vrij wilt zijn!

Wie is Prezzent?

Prezzent wil als kleine en ‘eigenwijze’ organisatie betekenisvol ondersteuning bieden en grenzen verleggen voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Doel is om onze cliënten te helpen hun leven te leiden op een manier die aansluit bij wensen en mogelijkheden.

Prezzent is een kleinschalige organisatie, maar groots in plannen en aandacht voor medewerkers en cliënten! Wil je meer weten over Prezzent? Kijk dan hier.

Arbeidsvoorwaarden

ONZE PERSOONLIJK BEGELEIDER ONTVANGT:

  • Direct een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris conform de cao gehandicaptenzorg in FWG 45 (max. € 3861,- bruto).
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Wij vinden het belangrijk dat jij je gezond en vitaal voelt! Je kan hiervoor gebruikmaken van het fietsplan en het vitaliteitsbudget. Je kunt ook extra verlofdagen kopen.
  • Altijd een reiskostenvergoeding van € 0,14 per km.
  • Leren en ontwikkelen stimuleren wij in alle vormen!

Ben jij onze nieuwe collega?
Solliciteer dan snel zodat we een kop koffie kunnen drinken! 

Contact en informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Sabrina Veldhuizen (HR adviseur) via 06 23005027 of je mail naar werkenbij@prezzent.nl.

Solliciteer direct!


Ben jij onze
nieuwe collega?

Solliciteer dan en kom snel een kop koffie bij ons drinken!

Wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Sabrina Veldhuizen (HR adviseur) via 06 23005027 of je vraag mailen naar werkenbij@prezzent.nl.