Skip to main content

Combi functie coördinerend / persoonlijk begeleider

De Waluwe // 28 uur

Ben jij het kompas in onze vernieuwende koers?

En til jij onze begeleiding naar een hoger niveau?
Wij zijn op zoek naar een gedreven Coördinerend Begeleider die niet alleen vanuit het hart werkt, maar ook een expert is in het omgaan met complexe situaties. Je speelt een cruciale rol in het verbeteren van werkprocessen, coördineren van ondersteuning, bevorderen van gezondheid en implementeren van technologie. Samen met het team werk je zowel zelfstandig als in teamverband, waarbij samenwerking met andere organisaties en hulpverleners belangrijk is.

Kortom, we zoeken enthousiaste teamspelers met leiderschapskwaliteiten, een creatieve geest en extra expertise in ouderenzorg, psychiatrie of gehandicaptenzorg.

DE LOCATIE

Jij gaat werken in regio Zaltbommel. Zaltbommel ligt op 45 km van Utrecht, 14 km Den Bosch

De Waluwe heeft 10 appartementen en een logeerkamer. Het ligt in de nieuwbouwwijk De Waluwe. Er is een gezellige woonkamer en een gezamenlijke keuken en tuin.

De bewoners van De Waluwe koken en eten ‘s avonds met elkaar. Ook ruimen we samen op en drinken we na het eten koffie. Elke week stellen we samen een weekmenu op. ‘s Avonds en in het weekend zijn er altijd wel activiteiten te doen. Maar natuurlijk kun je ook rustig op je eigen appartement blijven. De meeste bewoners gaan overdag naar hun werk of naar de dagbesteding in de buurt.

Dit ben jij
 • Jij hebt een afgeronde zorgopleiding op minimaal MBO-4 of HBO-niveau, je hebt bij voorkeur ervaring als persoonlijk begeleider/ondersteuner
 • Jij bent een regisseur met scherp oog voor overzicht
 • Kennis van psychiatrie en gedragsproblematiek is een pre (autisme, dementie, syndroom van down, en dergelijke)
 • Enthousiaste aanpakker die stevig in de schoenen staat
 • Een verbindende teamspeler
 • Jij werkt graag zelfstandig maar bent onderdeel van een gezellig en deskundig team
 • Jij ziet altijd mogelijkheden en kansen in de ondersteuning aan cliënten
 • Jij hebt een positieve mindset en een flinke dosis humor om jouw dag mee door te komen

Jij & Prezzent
 • Feedback? Kansen! Zelfreflectie? Check! Wij zijn samen op zoek naar persoonlijke groei. Wij houden van korte lijnen en een informele sfeer tussen de ondersteuners, de coördinerend begeleider, gedragskundigen en de regiomanager. Jij zorgt ervoor dat cliënten hun dag goed beginnen en/of deze in de avond prettig afsluiten!
 • Werken bij Prezzent is uitdagend. Je hebt een zelfstandige en verbindende functie in een klein team. Hierin pas je jouw expertise op een unieke manier toe. Jouw kennis, ervaring en oplossingsgerichte houding kan variëren van ervaring in lichamelijke verzorging, ervaring met dementie of ervaring met (complexe) psychische problemen. Jij bent de regisseur met een scherp oog voor overzicht! Maandelijks kan je met collega’s inhoudelijk sparren in ons werkcafé!
 • Op deze locatie werk je diverse diensten. Als teamlid ben je flexibel inzetbaar voor alle diensten. Samen met de planner bespreek je jouw roosterwensen en kan je aangeven welke doordeweekse dag je vrij wilt zijn!
Wie zijn wij?

Prezzent wil als kleine en ‘eigenwijze’ organisatie betekenisvol ondersteuning bieden en grenzen verleggen voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Doel is om onze cliënten te helpen hun leven te leiden op een manier die aansluit bij wensen en mogelijkheden.

Prezzent is een kleinschalige organisatie, maar groots in plannen en aandacht voor medewerkers en cliënten!

Wil je meer weten over Prezzent? Kijk dan hier

Arbeidsvoorwaarden
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris conform de cao gehandicaptenzorg in FWG 45 ( max € 3861,– bruto).
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Wij vinden het belangrijk dat jij je gezond en vitaal voelt! Je kan hiervoor gebruikmaken van het fietsplan en het vitaliteitsbudget. Je kunt ook extra verlofdagen kopen.
 • Altijd een reiskostenvergoeding van € 0,14 per km.
 • Leren en ontwikkelen stimuleren wij in alle vormen!

Solliciteer direct!


Ben jij onze
nieuwe collega?

Solliciteer dan en kom snel een kop koffie bij ons drinken!

Wil je inhoudelijk meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Elina Eker (regiomanager) via 06 23 56 27 86 of je vraag mailen naar werkenbij@prezzent.nl.