Skip to main content

Persoonlijk Ondersteuner / begeleider

De Ark // 24 – 32 uur per week

Als persoonlijk ondersteuner/begeleider heb je bij Prezzent een regierol! Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het ondersteuningsplan voor zowel wonen, werk en vrijetijdsbesteding, wat je samen met de cliënt én in- en externe betrokkenen opstelt. Je voert hierover de regie, vertaalt dit naar concrete activiteiten en coacht het team bij de uitvoering hiervan. Bovenal zorg jij voor vertrouwen, veiligheid en structuur in de begeleiding. Je vindt het logisch en belangrijk dat je werkt vanuit de vraag van de cliënt. Weekend-, avond-, en slaapdiensten zijn onderdeel van het werk en als teamlid ben jij flexibel inzetbaar voor alle diensten. Wij streven naar een tijdig rooster waarbij gezond roosteren centraal staat.

De locaties

De Ark: Achter een prachtige historische gevel midden in het centrum van Tiel is de spiksplinternieuwe woonlocatie De Ark gehuisvest. Op deze locatie wonen 16 mensen met veelal een licht verstandelijke beperking al dan niet in combinatie met andere problematiek. Het karakter van De Ark: veilig en zo zelfstandig mogelijk, ondersteuning op maat! De bewoners, in de leeftijd van 18 tot 65, wonen in een eigen appartement en werken samen met hun ondersteuners aan het vergroten van hun zelfstandigheid. Een gezellig huis waar iedereen zichzelf kan en mag zijn.

Wat bieden wij?

 Een uitdagende functie in een unieke werkomgeving met korte lijnen en een informele werksfeer.

  Leren en ontwikkelen vinden we bij Prezzent heel belangrijk en we faciliteren dat op verschillende manieren.

  Afwisselende werkzaamheden.

  Een leuk team om in te werken!

Dit ben jij

 Wij verwachten een relevante mbo 4 of hbo opleiding. Maar wij zoeken ook een collega die:

  Met een positieve insteek en humor bij ons wil komen werken.

  Een aanpakker is die sterk in zijn of haar schoenen staat.

  Betrokken en flexibel is.

  Een verbindende rol binnen het team kan innemen en daarbij kritisch feedback kan geven en ontvangen met respect voor elkaar.

  Het leuk vindt om in een team te werken maar ook zelfstandig kan functioneren.

  Kijkt naar de mogelijkheden in de ondersteuning aan cliënten.

  Bij voorkeur ervaring als persoonlijk ondersteuner meeneemt om het team aan te vullen.

Wie zijn wij?

Prezzent wil als kleine en ‘eigenwijze’ organisatie betekenisvol ondersteuning bieden en grenzen verleggen voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Doel is om onze cliënten te helpen hun leven te leiden op een manier die aansluit bij wensen en mogelijkheden.  

Wil je meer weten over Prezzent? Kijk dan hier

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband: je krijgt in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Als de samenwerking daar aanleiding toe geeft dan kan er na 6 maanden worden besloten om een vaste aanstelling te geven.
Salaris: je wordt ingeschaald in functiegroep 45 (max. € 3.640,– bruto).

Solliciteer direct!


Ben jij onze
nieuwe collega?

Solliciteer dan en kom snel een kop koffie bij ons drinken!

Wil je inhoudelijk meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Elina Eker (regiomanager) via 06 23562786 of je vraag mailen naar werkenbij@prezzent.nl.