Skip to main content

Ondersteuner | Begeleider

Willem de Zwijger Geldermalsen // 20– 36 uur

Joop en Marit wonen op een locatie van Prezzent. Ze zijn ‘maatjes’, zoals ze zelf zeggen en genieten van hun zelfstandigheid. Jij vangt het enthousiaste gesprek op tussen de twee. Jij luistert en ziet kansen. Met een paar vragen zet je ze op het juiste spoor. En geeft een aanzetje voor een plannetje met de talenten van de maatjes in gedachten. Marit is heel creatief, en ontwerpt een poster voor de ‘Gezellige Vrijdagavond’ en Jan zorgt voor de koek en koffie. De eerste avond is inmiddels geweest en was een succes! Inmiddels is ook de
sjoelbak tevoorschijn gehaald.

De locatie

Op locatie Willem de Zwijgerweg in Geldermalsen wonen 15 mensen met veelal een licht verstandelijke beperking al dan niet in combinatie met andere problematiek. Het karakter van de locatie: zo zelfstandig mogelijk en ondersteuning op maat. De bewoners, in de leeftijd van 25 tot 88, wonen in een eigen appartement en werken samen met hun ondersteuners aan het vergroten en behoud van hun zelfstandigheid. Een gezellig huis waar iedereen zichzelf kan en mag zijn.

wat ga je doen?

Als ondersteuner bied je ondersteuning en zorg aan cliënten met een (verstandelijke) beperking al dan niet in combinatie met andere problematiek. Samen met het team lever je een bijdrage aan de samenwerkingsovereenkomsten. Het is voor jou vanzelfsprekend en belangrijk om vanuit de vraag van de cliënt te werken. Je inspireert en stimuleert onze cliënten om hun eigen ‘grootse’ leven te leiden, deel te nemen en bij te dragen. Het allerbelangrijkste is dat je zorgt voor vertrouwen, veiligheid en structuur in de ondersteuning.

Dit ben jij
  • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op minimaal MBO-3 niveau.
  • Enthousiaste aanpakker die stevig in de schoenen staat
  • Je bekijkt de ondersteuning aan bewoners altijd vanuit mogelijkheden en kansen.
  • Je hebt een positieve mindset en een flinke dosis humor om je dag door te komen.
  • Je bent zowel een teamspeler als een zelfstandige topper.
Jij & Prezzent

Feedback? Kansen! Zelfreflectie? Check! Wij zijn samen op zoek naar persoonlijke groei. Bij Prezzent zijn er korte lijnen met je regiomanager en een informele sfeer. Je werkt oplossingsgericht en in een klein team.

Werken bij Prezzent is uitdagend. Je hebt een zelfstandige functie. Hierin pas je jouw expertise op jouw unieke manier toe. Jouw kennis en ervaring kan variëren van ervaring in lichamelijke verpleging/verzorging, ervaring met dementie of ervaring met eenvoudige tot complexe psychische problemen.

Wij vinden het belangrijk dat jij je gezond en vitaal voelt! Weekend-, avond-, en slaapdiensten zijn onderdeel van het werk en als teamlid ben jij flexibel inzetbaar voor alle diensten.

Wie zijn wij?

Prezzent wil als kleine en ‘eigenwijze’ organisatie betekenisvol ondersteuning bieden en grenzen verleggen voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Doel is om onze cliënten te helpen hun leven te leiden op een manier die aansluit bij wensen en mogelijkheden.  

Wil je meer weten over Prezzent? Kijk dan hier

Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt direct contract voor onbepaalde tijd. Een salaris in functiegroep 35 van de CAO Gehandicaptenzorg (max. € 3198,– bruto). Inschaling is afhankelijke van opleiding en ervaring.

Solliciteer direct!


Ben jij onze
nieuwe collega?

Solliciteer dan en kom snel een kop koffie bij ons drinken!

Wil je inhoudelijk meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Elina Eker (regiomanager) via 06 23562786 of je vraag mailen naar werkenbij@prezzent.nl.