Skip to main content

Ondersteuner / Begeleider

Regio ’s Hertogenbosch Bommelstein – De BinnenVergt // 24 – 36 uur

Als ondersteuner bied je ondersteuning en zorg aan cliënten met een (verstandelijke) beperking al dan niet in combinatie met andere problematiek. Samen met het team lever je een bijdrage aan de samenwerkingsovereenkomsten. Het is voor jou vanzelfsprekend en belangrijk om vanuit de vraag van de cliënt te werken. Je inspireert en stimuleert onze cliënten om hun eigen ‘grootse’ leven te leiden, deel te nemen en bij te dragen. Het allerbelangrijkste is dat je zorgt voor vertrouwen, veiligheid en structuur in de ondersteuning.

De locatie

Joop en Marit wonen op een locatie van Prezzent. Ze zijn ‘maatjes’, zoals ze zelf zeggen en genieten van hun zelfstandigheid. Jij vangt het enthousiaste gesprek op tussen de twee. Jij luistert en ziet kansen. Met een paar vragen zet je ze op het juiste spoor. En geeft een aanzetje voor een plannetje met de talenten van de maatjes in gedachten. Marit is heel creatief, en ontwerpt een poster voor de ‘Gezellige Vrijdagavond’ en Jan zorgt voor de koek en koffie. De eerste avond is inmiddels geweest en was een succes! Inmiddels is ook de sjoelbak tevoorschijn gehaald.

Bommelstein is een gezellige groepswoning met een ruime tuin. In totaal kunnen hier 27 mensen wonen vanaf 18 jaar. Er zijn verschillende huiskamers zodat iedereen toch in een kleine groep woont. Daarnaast heb je natuurlijk zoveel contact met anderen als je wilt.

De BinnenVergt is een mooi woon-/zorgcomplex. Er is 24 uur per dag ondersteuning aanwezig. Het is een modern gebouw. Er zijn 16 ruime appartementen voor cliënten van Prezzent. De woningen beneden hebben een plaatsje, de appartementen boven hebben een balkon. Er is een gezamenlijke binnentuin met de anderen in het complex.

Zaltbommel ligt op 45 km van Utrecht, 14 km Den Bosch

Dit ben jij
 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op minimaal MBO-3 niveau.
 • Je bekijkt de ondersteuning aan bewoners altijd vanuit mogelijkheden en kansen.
Jij & Prezzent
 • Feedback? Kansen! Zelfreflectie? Check! Wij zijn samen op zoek naar persoonlijke groei. Wij houden van korte lijnen en een informele sfeer tussen de ondersteuners, de coördinerend begeleider, gedragskundigen en de regiomanager. Jij zorgt ervoor dat cliënten hun dag goed beginnen en/of deze in de avond prettig afsluiten!
 • Werken bij Prezzent is uitdagend. Je hebt een zelfstandige en verbindende functie in een klein team. Hierin pas je jouw expertise op een unieke manier toe. Jouw kennis, ervaring en oplossingsgerichte houding kan variëren van ervaring in lichamelijke verzorging, ervaring met dementie of ervaring met (complexe) psychische problemen. Jij bent de regisseur met een scherp oog voor overzicht! Maandelijks kan je met collega’s inhoudelijk sparren in ons werkcafé!

 • Op deze locatie werk je weekend-, dag-, avond- en slaapdiensten. Als teamlid ben je flexibel inzetbaar voor alle diensten. Samen met de planner bespreek je jouw roosterwensen en kan je aangeven welke doordeweekse dag je vrij wilt zijn!
Wie zijn wij?

Prezzent wil als kleine en ‘eigenwijze’ organisatie betekenisvol ondersteuning bieden en grenzen verleggen voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Doel is om onze cliënten te helpen hun leven te leiden op een manier die aansluit bij wensen en mogelijkheden.

Prezzent is een kleinschalige organisatie, maar groots in plannen en aandacht voor medewerkers en cliënten! Wil je meer weten over Prezzent? Kijk dan hier

Arbeidsvoorwaarden
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris conform de cao gehandicaptenzorg in FWG 35 ( € 3294,– bruto).
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Wij vinden het belangrijk dat jij je gezond en vitaal voelt! Je kan hiervoor gebruikmaken van het fietsplan en het vitaliteitsbudget. Je kunt ook extra verlofdagen kopen.
 • Altijd een reiskostenvergoeding van € 0,14 per km.
 • Leren en ontwikkelen stimuleren wij in alle vormen!

Solliciteer direct!


Ben jij onze
nieuwe collega?

Solliciteer dan en kom snel een kop koffie bij ons drinken!

Wil je inhoudelijk meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Antoinette Melis (regiomanager) via 06 48 26 21 61 of je vraag mailen naar werkenbij@prezzent.nl.