Skip to main content

Samen aan de slag: Huishoudelijke Helper gezocht voor gezellige samenwerking!

 

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle functie waarin je mensen met een (verstandelijke) beperking kunt ondersteunen? Wil je deel uitmaken van een enthousiaste en eigenwijze organisatie die zich inzet voor het welzijn van cliënten? Jij gaat aan de slag op drie verschillende locaties, De Ark, Notendijk en Kalenberg. En al die verschillen dat vind jij juist leuk!

Je werkt flexibele uren en die mag jij zelf indelen. Werken onder schooltijd? Of juist in de middag? Jij bepaalt!

De locatie

We zijn op zoek naar Huishoudelijk Ondersteuners op Kalenberg (Meteren) en Aan de Notendijk (Beesd)

Kalenberg is een ambulante woonvoorziening en Aan de Notendijk is een dagbestedingslocatie op landgoed Mariënwaerdt.

wat ga je doen?

Als Huishoudelijk Ondersteuner bij Prezzent ben jij dé kracht achter een fris en gezellig thuis of werkplek! Je gaat aan de slag met huishoudelijke- en schoonmaakklusjes, en dat doe je zowel zelfstandig als samen met onze cliënten. Maar hier stopt het niet – je brengt wat extra warmte in hun dag, maakt een gezellig praatje, en je bent scherp genoeg om veranderingen op te merken en in te springen waar nodig. Je bent niet zomaar een huishoudelijk wonder, je bent iemand die oog heeft voor de kleine dingen die het verschil kunnen maken. Samen met ons, zorg jij voor een knus en spik en span thuis voor onze cliënten!

Dit ben jij

Functie-eisen:

  • Je gaat als een pro te werk. Je voert je taken uit volgens een handig schoonmaakschema of de afspraken die we samen maken. En als je een beetje back-up nodig hebt, dan staat dit voor je klaar. Jij maakt dingen gedaan!
  • Sociale vaardigheden? Daar draai jij je hand niet voor om. Je kunt prima overweg met onze cliënten, en je bent een teamplayer die zorgt voor een goede sfeer.
  • Je bent gewoon lekker handig en flexibel of het nu gaat om schoonmaken of het gebruik van apparatuur.
  • Geduld en correct gedrag zijn voor jou vanzelfsprekend. Orde en netheid staan hoog in het vaandel, en hygiëne is voor jou een topprioriteit.
  • Tja, soms is het hard werken. Maar dat houdt jou niet tegen. Veel lopen, staan, tillen, en soms in warme ruimtes werken? Dat zijn slechts de uitdagingen die je met plezier aangaat. Je weet hoe je met verschillende schoonmaakmiddelen moet omgaan, en je doet dat met een glimlach op je gezicht.
Wat bieden wij!
  • Een baan waarin je echt iets kunt betekenen voor anderen, met een vleugje gezelligheid.
  • Samen met onze cliënten de handen uit de mouwen steken en ze ondersteunen in hun dagelijkse leven.
  • Je speelt een belangrijke rol om dingen op te merken en te delen, zodat we het welzijn van onze cliënten nog beter kunnen maken.
  • Bij Prezzent maak je deel uit van een klein team met korte lijnen.
Wie zijn wij?

Prezzent wil als kleine en ‘eigenwijze’ organisatie betekenisvol ondersteuning bieden en grenzen verleggen voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Doel is om onze cliënten te helpen hun leven te leiden op een manier die aansluit bij wensen en mogelijkheden.  

Wil je meer weten over Prezzent? Kijk dan hier

Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt direct contract voor onbepaalde tijd. Een salaris in FWG 20 van de CAO Gehandicaptenzorg (max. € 18,40 per uur). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Solliciteer direct!


Ben jij onze
nieuwe collega?

Solliciteer dan en kom snel een kop koffie bij ons drinken!

Wil je inhoudelijk meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Elina Eker (regiomanager) via 06 23562786 of je vraag mailen naar werkenbij@prezzent.nl.