Skip to main content

Gedragsdeskundige

Praktische bruggenbouwer met advieskracht

Voor 24 – 28 uur per week

Elke dag brengt nieuwe uitdagingen! Begin je ochtend met het bespreken van een ondersteuningsplan en sluit de dag af met een crisisinterventie. Als gedragsdeskundige krijg je de kans om een impact te hebben op het zorginhoudelijk beleid van onze organisatie en betrokken te zijn bij de scholing en deskundigheidsbevordering van onze medewerkers. Ontdek de mogelijkheden om je expertise in te zetten en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van ons team.

wat ga je doen?

In jouw functie ondersteun je medewerkers bij de uitvoering van hun taak en vertaal je vragen van individuele cliënten, begeleiders en managers in een praktisch handelingsadvies. Je draagt mede zorg voor het opstellen en uitwerken van ondersteuningsplannen. Zo nodig voer je individuele gesprekken met cliënten, om tot goede beeldvorming te komen. De gedragskundige is daarnaast intensief betrokken bij het begeleidingsproces en de teamontwikkeling. Je voert diagnostiek uit op het gebied van cognitieve, sociaal-emotionele en adaptieve ontwikkeling en dementie en maakt een vertaalslag naar de begeleiding van de cliënt.

Wat bieden wij?

Feedback? Kansen! Zelfreflectie? Check! Wij zijn samen op zoek naar persoonlijke groei. Bij Prezzent zijn er korte lijnen met je regiomanager en een informele sfeer. Je werkt oplossingsgericht en in een klein team.

Werken bij Prezzent is uitdagend. Je hebt een zelfstandige functie. Hierin pas je jouw expertise op jouw unieke manier toe. Jouw kennis en ervaring kan variëren van ervaring in lichamelijke verpleging/verzorging, ervaring met dementie of ervaring met eenvoudige tot complexe psychische problemen.

Dit ben jij
  • Universitair opgeleide professional in psychologie of orthopedagogiek met diagnostiek aantekening NVO of BAPD (NIP)
  • Je bent een ervaren gedragsdeskundige met expertise in het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Kennis van gedragsintensieve doelgroep en orthopedagoog-generalist registratie is een pré.
  • Assertieve professional met advieskracht voor managers, begeleiders, cliënten en netwerk
  • Rijbewijs en eigen auto vereist vanwege de verspreide locaties
Wie zijn wij?

Prezzent wil als kleine en ‘eigenwijze’ organisatie betekenisvol ondersteuning bieden en grenzen verleggen voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Doel is om onze cliënten te helpen hun leven te leiden op een manier die aansluit bij wensen en mogelijkheden.  

Wil je meer weten over Prezzent? Kijk dan hier

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Als de samenwerking daar aanleiding toe geeft dan kan er na 6 maanden worden besloten om een vaste aanstelling te geven.

Een salaris in functiegroep 60 van de CAO Gehandicaptenzorg (max. € 5062,– bruto). Inschaling is afhankelijke van opleiding en ervaring. 

Solliciteer direct!


Ben jij onze
nieuwe collega?

Solliciteer dan en kom snel een kop koffie bij ons drinken!

Wil je inhoudelijk meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Antoinette Melis (regiomanager) via 06 48 26 21 61 of je vraag mailen naar werkenbij@prezzent.nl.